مشاور رئيس جمهور در آئين افتتاح رويداد بين المللى كيش اينوكس مطرح كرد؛

کیش اینوکس يك رویداد مهم اقتصادی و راهبردی است / مناطق آزاد كشور پايلوت قدرتمند براى سرمايه گذارى

لینک کوتاه: freena.ir/detail/68128
ساعت 20:01 دوشنبه 15 آبان 1402
مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در آئین افتتاح رویداد کیش اینوکس 2023 در جزيره کیش با بیان اینکه این رویداد اقتصادی مهم و راهبردی است افزود: تولید در کنترل تورم و خلق درآمد برای کشور نقش ویژه دارد.

به گزارش فرينا، حجت الله عبدالملکی با بیان اینکه تولید، خالق قدرت اقتصادی است و عنصر سرمایه گذاری مهمترین نقش در تولید را دارد افزود: هر کشوری که تولید بالایی دارد، قدرت برتر نیز است. 
عبدالملكى با تشریح انواع سرمایه گذاری در دنيا، گفت: در دنیا  243 نوع سرمایه گذاری به ارزش سرمایه  10 تا 13 تریلیون دلار وجود دارد که میتوان برای استفاده از این سرمایه ها  برنامه ریزی کرد.

وی با اعلام صادرات سالانه  18 میلیارد دلار از مناطق آزاد و ویژه اقتصادی افزود: هم اکنون 700 هزار نفر در این مناطق اشتغال دارند و 70 درصد ترانزیت دریایی نیز از مناطق آزاد انجام مى شود. 

مشاور رییس جمهور، از مثبت شدن تراز تجاری مناطق آزاد در سال 1401 خبر داد افزود: تراز این مناطق 770 میلیون یورو و مثبت شده است.

عبدالملكى، از رفع مشکلات بنیادین مناطق آزاد در دولت مردمی سيزدهم خبر داد و گفت: در این مناطق دیگر قاچاق کالا وجود ندارد چون کالای سرگردان در مناطق نداریم و این مناطق تبدیل به سکوی صادرات شده اند.
وى، همچنین از اصلاح فرآيند ثبت شرکت در مناطق آزاد خبرداد و افزود: مناطق آزاد پایلوت قدرتمند برای سرمایه گذاری اند و در این مناطق فضای کسب و کار و بهبود شاخص سهولت کسب و کار بهتر است.
دبیرشورایعالى مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اضافه کرد: طراحی بسته های سرمایه گذاری 850 بسته به ارزش 15 میلیارد یورو در این دولت انجام گرفت.
عبدالملكى خاطرنشان ساخت: معنقدیم مناطق آزاد و ویژه اقتصادى در سطح بین المللی و جهانی بهشت سرمایه گذاری هستند.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی