با حضور در نمایشگاه اوراسیا؛ تلاش منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس برای شناسایی بازار هدف

لینک کوتاه: freena.ir/detail/68369
ساعت 12:12 چهارشنبه 15 آذر 1402
سرپرست منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس هدف از حضور در دومین نمایشگاه اوراسیا را شناسایی بازار هدف عنوان کرد و گفت: امیدواریم با جذب سرمایه‌ و هدایت آن در توسعه واحدهای معدنی و صنعتی، زمینه‌ رونق اقتصادی را بیش‌ازپیش فراهم سازیم.

به گزارش فرينا، «محمدرضا پیرحسینلو» ضمن اشاره به حضور قدرتمند منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در دومین نمایشگاه اوراسیا، بیان داشت: این نمایشگاه با محوریت نشست توسعه روابط اقتصادی با کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا، سازمان همکاری شانگهای و شورای همکاری خلیج فارس در نمایشگاه بین‌المللی تهران از تاریخ 13 تا 16 آذرماه در حال برگزاری است و ما نیز به سهم خود تلاش داریم تا بازار هدف خود را بهتر و بیشتر از گذشته مورد رصد قرار دهیم.
پيرحسينلو، هدف اصلی حضور در این نمایشگاه را جذب سرمایه‌گذار از کشورهای هدف و معرفی زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس عنوان کرد و گفت: فلسفه شکل‌گیری منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس بر همین اساس بوده است که بتواند با جذب سرمایه‌ و هدایت آن در توسعه واحدهای معدنی و صنعتی، به‌ویژه صنایع انرژی‌بر، زمینه‌ رونق اقتصادی را در استان هرمزگان و کشور فراهم سازد که امیدواریم با برداشتن گام‌های علمی سرعت رسیدن به این هدف را افزایش دهیم.
سرپرست منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در پایان خاطرنشان کرد: این رویداد در پی آن است تا با ایجاد رابطه تکمیلی بین شرکت های صنعتی کشور و شرکای خارجی به تقویت این تعاملات کمک کند و زمینه را برای سرمایه‌گذاری بیشتر بخش خصوصی مهیا سازد و ما نیز با اتکا به توانایی‌های خود اطمینان داریم که در صورت تقویت این روابط رونق اقتصادی در کشور افزون خواهد شد.

آخرین اخبار

موتور اقتصادی مناطق آزاد گرم شد؛ رشد 695 درصدی سرمایه گذاری خارجی جذب شده
بازدید هیات تجاری عراق از پاویون اختصاصی مناطق آزاد در نمایشگاه کیش اکسپو 2025
پاویون دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، محور مذاکرات سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در کیش اکسپو 2025
نشست تخصصی ظرفیت‌های مناطق آزاد در بازآفرینی شهری با محوریت منطقه آزاد ماکو برگزار شد
چابهار در آستانه جهش بزرگ توسعه؛ پروژه‌های راهبردی، نویدبخش دوره‌ای از شکوفایی بی‌سابقه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟