لزوم معرفی جاذبه های گردشگری اروند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/68571
ساعت 09:31 شنبه 16 دی 1402
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی ضمن حضور در رویداد شب گردشگری اروند و بازدید از ظرفیت‌های معرفی‌شده، گفت: می بایست با برپایی چنین رویدادهای ویژه ای در معرفی هرچه بهتر اروند به همو‌طنانمان همت گماریم.

به گزارش فرینا، سید مجتبی محفوظی ضمن تحسین اقدامات انجام شده؛ منطقه آزاد اروند را دارای ظرفیت‌های ویژه‌ای در حوزه گردشگری دانست واظهار داشت: همه باید تلاش کنیم چنین برنامه‌هایی که می‌تواند به معرفی هرچه بهتر اروند به هم‌وطنان منجر گردد در سطح وسیعی اجرا شود.

محفوظی افزود: این برنامه که در موزه فرش تهران اجرا شد، می‌تواند برای اروند‌نشینان و دیگر هم‌وطنان در منطقه آزاد اروند نیز برگزار گردد.

وی با اشاره‌ به سفر سید عزت اله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی در سال 1401 به اروند، خاطرنشان کرد: پیرو سفر مقام عالی وزارت میراث فرهنگی و ریاست‌جمهور به اروند و وضعیت موزه و اداره میراث فرهنگی آبادان، می‌بایست خواستار توجه بیشتر و تسریع در تخصیص اعتبارات در نظر گرفته‌شده برای منطقه باشیم.

شناسه خبری: 68571

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی