امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

«منطقه آزاد اروند» میزبان اولین المپیاد ورزشی کارکنان مناطق آزاد کشور

لینک کوتاه: freena.ir/detail/68748
ساعت 16:48 دوشنبه 9 بهمن 1402
معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد اروند از میزبانی نخستین المپیاد ورزشی کارکنان مناطق آزاد کشور در این منطقه خبر داد.

به گزارش فرینا، عبدالرضا ارسطو با بیان اینکه هدف از برگزاری این مسابقات ایجاد نشاط، شادابی و توسعه فرهنگ ورزش در میان کارکنان مناطق است، گفت: این مسابقات به صورت دوره‌ای هر ساله به میزبانی یکی از مناطق آزاد کشور برگزار خواهد شد که میزبانی نخستین دوره آن به منطقه آزاد اروند رسید.

ارسطو با بیان اینکه آغاز این مسابقات همزمان با فرارسیدن ایام دهه مبارک فجر خواهد بود، گفت: افتتاحیه این مسابقات روز دهم بهمن ماه جاری در سالن ورزشی کوثر آبادان برگزار می‌شود.

وی، تصریح کرد: به‌منظور کاهش هزینه‌ها و جلوگیری از مخارج سنگین یک رویداد ورزشی و عدم تمرکز منابع سازمانی توسط منطقه میزبان، تمامی هزینه‌های مربوط به اسکان، پرواز و ایاب و ذهاب، توسط شرکت‌کنندگان تأمین خواهد شد و هر منطقه نسبت به تامین منابع مورد نیاز خود اهتمام خواهد ورزید.

معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد اروند خاطرنشان کرد: این المپیاد ورزشی در دو بخش آقایان و بانوان و در رشته‌های فوتسال، والیبال، تنیس روی میز، شطرنج و دارت برگزار خواهد شد.

ارسطو یادآور شد: ضمن اینکه در طول این رقابت‌ها، برنامه‌های ویژه‌ای همچون تورهای گردشگری و بازدید از اماکن دیدنی و بازارهای منطقه آزاد اروند برای کارکنان مناطق آزاد با رویکرد جاذبه‌ها و ظرفیت‌های توریستی اروند، در نظر گرفته شده است.

وی، خاطرنشان کرد: این مسابقات در پایان دهه مبارک فجر، با اهدای جوایز، مدال و کاپ به نفرات و تیم‌های برتر به کار خود پایان خواهد داد.

بر اساس این گزارش، تیم‌هایی متشکل از کارکنان دبیرخانه شورایعالی و مناطق آزاد اروند، چابهار، قشم، ماکو، کیش، ارس، انزلی در قالب تیم‌های ورزشی در این رقابت‌ها شرکت خواهند داشت.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت