معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم خبر داد:

سرعت گرفتن عملیات اجرایی قطعه 3 بزرگراه خلیج فارس به منظور تکمیل بخشی از رینگ بزرگراهی جزیره قشم

لینک کوتاه: freena.ir/detail/68752
ساعت 11:40 سه شنبه 10 بهمن 1402
معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم گفت: تکمیل محور بزرگراهی شهر قشم به بندر مسافری لافت با عنوان بزرگراه خلیج فارس، یکی از مهمترین پروژه های عمرانی جزیره به شمار می رود و به منظور ارتقای سطح ایمنی و دسترسی شهروندان و گردشگران عملیات اجرایی قطعه سوم این پروژه سرعت گرفته است.

به گزارش فرینا، سعید اکبریان با اعلام این خبر بیان داشت: قطعه 3 بزرگراه خلیج فارس به طول 10 کیلومتر حدفاصل میدان دوم درگهان تا بندر تجاری کاوه را شامل می شود.
اکبریان ادامه داد: هزینه روز اجرای این پروژه بیش از 3 هزار میلیارد ریال برآورد شده و پیمانکار اجرای آن شرکت عمران سازه کاشیگری می باشد.
وی تصریح کرد: تکمیل قطعه 3 بزرگراه خلیج فارس شامل 4 لاین مسیر عبور خودرو، عملیات خاکی، آبرو، آسفالت، گاردریل، علائم و تابلو است.
معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم در پایان خاطرنشان ساخت: با اجرای این پروژه رینگ بزر گراهی محور شمالی جزیره از شهر قشم تا بندر لافت تکمیل خواهد شد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی