طی تفاهم با پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی؛

طرح‌های سرمایه‌گذاری مناطق آزاد پیوست‌نگاری فرهنگی می‌شوند

به منظور تدوین پیوست فرهنگی ـ اجتماعی برای طرح‌ها و برنامه‌های کلان و مهم کشور و در جهت فعال‌سازی جریان پیوست‌نگاری در حوزه‌های شش‌گانه خدمات مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در قالب گسترش همكاري‌هاي علمي، فنی، آموزشی و پژوهشي، تفاهم‌نامه همکاری بین دبیرخانه شورايعالي و پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی امضاء شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، این تفاهم‌نامه همکاری به‌منظور تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری(مدظله)، بین «حجت‌الله عبدالملکی» مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و «آیت‌الله علی‌اکبر رشاد» رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به امضاء طرفین رسید. 

مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در این نشست با بیان اینکه در دولت مردمی سیزدهم موضوع فرهنگ و مسئولیت‌های اجتماعی از اهتمام ویژه برخوردار است، گفت: بر اساس تصویب نامه هیئت وزیران مقرر است 10 درصد بودجه سازمان‌های مناطق آزاد کشور به حوزه‌های فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی اختصاص یابد.

حجت‌الله عبدالملکی افزود: با توجه به اینکه در مناطق آزاد کشور بیش از یک میلیون و صد هزار نفر جمعیت ساکن حضور دارد، به همین منظور به دنبال ایجاد جهشی برای ارتقاء موضوعات فرهنگی و اجتماعی در این مناطق هستیم.

عبدالملکی در ادامه این نشست دو عنصر فرهنگ و پیشرفت اقتصادی را ماموریت اصلی دبیرخانه شورایعالی و سازمان‌های مناطق آزاد کشور عنوان کرد و گفت: هدف ما تسهیل و زمینه‌سازی اجتماعی و فرهنگی در مناطق آزاد به منظور پیشرفت اقتصادی کشور است.

رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی نیز در این نشست گفت: مناطق آزاد به لحاظ موقعیتی که دارند بیشتر در معرض آسیب‌های فرهنگی هستند و همین موضوع مسئولیت کار را در این مناطق دو چندان می‌کند.

آیت‌الله علی‌اکبر رشاد، در ادامه علاوه بر همکاری در زمینه پیوست‌های فرهنگی ـ اجتماعی در پروژه‌های مناطق آزاد از آمادگی کامل کمیته اقتصادی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برای کمک به سازمان‌های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی خبر داد.

این تفاهم‌نامه همکاری در 9 ماده و دو تبصره تنظیم شده است، که از جمله اهداف آن می‌توان به تدوین پیوست فرهنگی اجتماعی  طرح‌های کسب‌وکار، صنعت و تولید، تجارت بین‌الملل، بهداشت و سلامت، گردشگری، فرهنگی هنری در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و همچنین تدوین برنامه جامع فرهنگی‌ اجتماعی سازمان‌های ستادی و اجرایی دبیرخانه و مناطق اشاره کرد.

آمنه شهیدی امتیاز به خبر :