دیدار با کارکنان؛ اولین دستورکار دبیر جدید شورایعالی

لینک کوتاه: freena.ir/detail/69837
ساعت 09:42 دوشنبه 9 مهر 1403
دکتر رضا مسرور، دبیر جدید شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی صبح امروز در بدو ورود به ساختمان دبیر، با حضور در بخش مختلف اداری با کارکنان دبیرخانه دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، دکتر رضا مسرور، دبیر جدید شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی صبح امروز در بدو ورود به ساختمان دبیرخانه، با حضور در بخش های مختلف اداری، با کارکنان دبیرخانه دیدار و گفتگو کرد.

در این بازدید که معاون توسعه مدیریت دبیرخانه نیز حضور داشت، دکتر مسرور شخصا و از نزدیک در جریان امورات جاری دبیرخانه شورایعالی قرار گرفت.

لازم به ذکر است؛ عصر روز گذشته مراسم تکریم و معارفه دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در محل ساختمان وزارت اقتصاد و با حضور وزیر اقتصاد و مدیران و معاونین این وزارتخانه برگزار شد و «رضا مسرور» سکان دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی را بر عهده گرفت.

گالری تصاویر

شناسه خبری: 69837

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی