بازدید رضا مسرور از اسکله کاوه و کمپ ساحلی قشم در نوروز 1404

لینک کوتاه: freena.ir/detail/70918
ساعت 15:04 سه شنبه 5 فروردين 1404
رضا مسرور، دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، در دومین مقصد سفر نوروزی خود به منطقه آزاد قشم از اسکله کاوه و کمپ ساحلی قشم(پارک آفتاب) جزیره بازدید کرد. 

به گزارش فرینا، این بازدید با هدف بررسی روند توسعه زیرساخت‌های اقتصادی و گردشگری، ارزیابی خدمات ارائه‌شده به مسافران نوروزی و پیگیری برنامه‌های توسعه‌ای منطقه آزاد قشم انجام شد.  

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در بازدید از پایانه تجاری و گردشگری اسکله کاوه، بر ضرورت بهبود زیرساخت‌های لجستیکی منطقه تاکید کرد و گفت: بهبود خدمات به گردشگران و فعالان اقتصادی، ضمن کمک به جذب سرمایه‌گذاری بیشتر، رشد اقتصادی پایدار و رونق گردشگری در قشم را به همراه خواهد داشت.

رضا مسرور در ادامه این سفر، در بازدید از کمپ‌ ساحلی قشم(پارک آفتاب) به بررسی شرایط این کمپ‌پارک پرداخت و بر لزوم ارتقای کیفیت خدمات، توسعه امکانات رفاهی و جذب بیشتر گردشگران داخلی و خارجی تاکید کرد.

آخرین اخبار

دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا
گفتگوی اختصاصی صبح آمل با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی