ارائه تولیدات صادرات‌ محور منطقه آزاد اروند در نمایشگاه ایران اکسپو 2025

لینک کوتاه: freena.ir/detail/71047
ساعت 09:27 دوشنبه 1 ارديبهشت 1404
معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد اروند، در جهت تحقق راهبرد افزایش صادرات تولیدات منطقه از شزکت در رویداد بزرگ اقتصادی ایران اکسپو 2025 تهران خبر داد.

به گزارش فرینا، روح‌اله خزایی، پیرامون حضور منطقه آزاد اروند در نمایشگاه ایران اکسپو 2025، گفت: با توجه به نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری با عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید و نظر به راهبرد دولت چهاردهم برای افزایش تولید در کشور، مناطق آزاد در این برهه می‌توانند نقش بسزایی در کشور ایفاء می‌کنند.

خزایی افزود: بر همین اساس سازمان منطقه آزاد اروند نیز همچون سال‌ها و رویدادهای گذشته با توانایی‌های بالقوه خود در حیطه تولید و صادرات در ایران اکسپو 2025 حاضر خواهد بود.

وی، تصریح کرد: در این رویداد اقتصادی علاوه بر معرفی تولیدات صادرات محور منطقه آزاد اروند، بسته‌های سرمایه‌گذاری آماده واگذاری و بی‌نام نیز که در نمایشگاه‌های گذشته رونمایی و ارائه شده بود، عرضه خواهد شد تا از این طریق بتوان سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را تشویق به حضور در منطقه، سرمایه‌گذاری، ایجاد بنگاه کسب و کار، ایجاد ارتقاء در امر تولید، افزایش اشتغال و به دنبال آن؛ رشد و شکوفایی برای منطقه و کشور کرد.

معاون سرمایه‌گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند با بیان اینکه منطقه آزاد اروند با محوریت ارائه فرصت‌های سرمایه‌گذاری و معرفی توانمندی‌های صادراتی خود در حیطه تولید در این نمایشگاه، شرکت خواهد کرد، گفت: در این رویداد اقتصادی، سرمایه‌گذاران، کارآفرینان و شرکت‌ها و کارخانجات داخلی و خارجی که برای تأمین مواد اولیه تولیدات خود، به بازدید از غرفه‌ها خواهند پرداخت، ضمن بازدید از این نمایشگاه، با توانمندی‌های مناطق آزاد آشنا شده تا ضمن انجام مذاکرات در راستای مراودات اقتصادی، فرصت‌های سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد اروند به ایشان ارائه شود.

خزایی افزود: حضور منطقه آزاد اروند در این نمایشگاه می‌تواند برای سرمایه‌گذاران و صاحبان کسب و کار در داخل و خارج از کشور جذابیت ایجاد کرده و ایشان را نسبت به انتخاب اروند به عنوان مبدأ ورود تولیدات مورد نیاز مجاب سازد.

معاون سرمایه‌گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند، خاطرنشان کرد: تولیدات منطقه آزاد اروند در این نمایشگاه طرح‌های پیشنهادی سرمایه‌گذاری و تولیدات منطقه آزاد اروند بر بستر بورشور و اعلانات مکتوب و مصور به پنج زبات به بازدیدکنندگان ارائه خواهد شد.

بر اساس این گزارش، نمایشگاه ایران اکسپو 2025، هشتم لغایت 12 اردیبهشت‌ماه جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود. غرفه منطقه آزاد اروند نیز در این نمایشگاه در سالن 41 در این بازه زمانی از ساعت 8 الی 16 دایر خواهد بود.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی