رفع تصرف 3370 مترمربع از اراضی ملی در قشم

لینک کوتاه: freena.ir/detail/71344
ساعت 15:07 پنج‌شنبه 8 خرداد 1404
رئیس اداره حفاظت از اراضی سازمان منطقه آزاد قشم از رفع تصرف چهار قطعه زمین به مساحت مجموع 3370 مترمربع در روستای هلر و بندر درگهان خبر داد.

به گزارش فرینا، مصطفی‌الدین ظهراب‌زاده گفت: این عملیات با اخذ مجوزهای لازم قضایی و با همراهی مأموران انتظامی کلانتری 12 درگهان انجام شد.

ظهراب‌زاده افزود: در این عملیات، یک قطعه زمین در روستای هلر و سه قطعه دیگر در محلات بندرگاه، بالاکوه و دلبری درگهان رفع تصرف و به وضع قانونی بازگردانده شد. ارزش تقریبی این اراضی بیش از 66 میلیارد ریال برآورد می‌شود.

وی ادامه داد: این اقدامات در راستای اجرای سیاست‌های سازمان منطقه آزاد قشم برای مقابله با زمین‌خواری، حفاظت از حقوق عمومی و صیانت از اراضی ملی صورت می‌گیرد و با جدیت ادامه خواهد داشت.

رئیس اداره حفاظت از اراضی سازمان منطقه آزاد قشم خاطرنشان کرد: اداره حفاظت از اراضی با هماهنگی مدیران سازمان منطقه آزاد، همکاری مراجع قضایی و پشتیبانی نیروهای انتظامی، همچنان با تخلفات ساخت‌وساز غیرمجاز برخورد خواهد کرد تا از تعرض به منابع عمومی و زیرساخت‌های توسعه‌ای جزیره جلوگیری شود.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی