لزوم تسریع در اجرای طرح‌های زیرساختی و انرژی در کیش

لینک کوتاه: freena.ir/detail/71404
ساعت 08:37 دوشنبه 19 خرداد 1404
نشست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با مدیرعامل شرکت مهندسی و ساختمانی صبا نفت، با هدف بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی در حال اجرا و توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه‌های زیرساخت، انرژی و فناوری برگزار شد.

به گزارش فرینا، محمد کبیری در این نشست، با تأکید بر لزوم تسهیل همکاری بین نهادهای حاکمیتی و شرکت‌های تخصصی، خواستار افزایش هم‌افزایی برای پیشبرد سریع‌تر پروژه‌های کلان در جزیره شد.

کبیری ضمن اشاره به جایگاه جزیره کیش در نقشه سرمایه‌گذاری کشور، افزود: اجرای موفق طرح‌های توسعه‌ای، مستلزم رعایت اصول فنی، زیست‌محیطی و توسعه‌محور است. ما آمادگی داریم با رفع موانع اجرایی، مسیر مشارکت شرکت‌های توانمند را در پروژه‌های هوشمندسازی و انرژی هموار کنیم.

در این نشست، روند پیشرفت پروژه‌های شرکت صبا نفت در جزیره نیز مورد ارزیابی قرار گرفت و رسول قربان‌نژاد، مدیرعامل این شرکت، گزارشی از اقدامات انجام‌شده ارائه داد. وی همچنین از آمادگی کامل صبا نفت برای مشارکت در پروژه‌های آتی منطقه آزاد کیش خبر داد.

این جلسه در چارچوب پیگیری مستمر پروژه‌های عمرانی جزیره و توسعه همکاری با شرکت‌های تخصصی کشور برگزار شد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی