جزیره کیش میزبان مسابقات قهرمانی دوچرخه سواری تریل آسیا

لینک کوتاه: freena.ir/detail/71408
ساعت 12:14 دوشنبه 19 خرداد 1404
نشست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با رئیس و نایب رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری درباره برگزاری مسابقات قهرمانی دوچرخه سواری تریل آسیا برگزار شد.

به گزارش فرینا، محمد کبیری، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با رسول اسدی رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری ایران و مهرداد تاوتلی رییس هیات دوچرخه سواری کیش با هدف بررسی و برنامه ریزی برای برگزاری مسابقات قهرمانی دوچرخه‌سواری تریل آسیا در جزیره کیش دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست ضمن تأکید بر اهمیت توسعه ورزش‌های حرفه‌ای در جزیره کیش، برنامه‌ریزی برای برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا در رشته تریل را بررسی و هماهنگی های لازم انجام شد.

رسول اسد، رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری ایران نیز در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های منحصربه‌فرد کیش در میزبانی رویدادهای بین‌المللی، از حمایت‌های منطقه آزاد کیش در مسیر توسعه زیرساخت‌های دوچرخه‌سواری تقدیر و لوح سپاسی به پاس همراهی و حمایت از ورزش کشور از سوی فدراسیون دوچرخه‌سواری به محمد کبیری اهدا شد.

گفتنی است این مسابقات قرار است در مهرماه سال جاری با حضور ورزشکارانی از کشورهای مختلف آسیایی در کیش برگزار شود.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی