رئیس پدافند غیرعامل منطقه آزاد اروند منصوب شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/71433
ساعت 09:12 چهارشنبه 21 خرداد 1404
طی حکمی از سوی ریس سازمان پدافند غیرعامل کشور، مصطفی خانزادی، به عنوان رئیس این شورا در منطقه آزاد اروند منصوب شد.

به گزارش فرینا، نخستین نشست شورای پدافند غیرعامل منطقه آزاد اروند در سال 1404 با حضور «مصطفی طزری» معاون زیربنایی سازمان پدافند غیرعامل کشور در سازمان منطقه آزاد اروند برگزار شد.
در این نشست، که در حضور اعضای شورای پدافند غیرعامل منطقه آزاد اروند برگزار شد، گزارشی از عملکرد دستگاه‌ها در حیطه آمادگی پدافند غیرعامل برای مقابله با حوادث احتمالی، از سوی نمایندگان دستگاه‌های اداری، نظامی و انتظامی، ارائه شد.
طزری در این نشست، با اشاره به حادثه بندر شهید رجایی، منطقه آزاد اروند را با دارا بودن شرکت‌های متعدد تولیدی و صنعتی، از جمله پالایشگاه، پتروشیمی، سایت صنعتی و مجاورت شهرهای آبادان و خرمشهر با نقطه صفر مرزی، یکی از حساس‌ترین نقاط کشور قلمداد کرد.
معاون زیربنایی سازمان پدافند غیرعامل کشور، همچنین با اشاره به حادثه متروپل در آبادان، امکانات منطقه آزاد اروند را نیازمند تقویت دانست.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند، که ریاست این نشست را بر عهده داشت، شهرهای آبادان و خرمشهر را با وجود تأمین حجم قابل توجهی از سوخت کشور، تولیدات و انبارهای کالاهای وارداتی و صادراتی، یکی از مخاطره آمیزترین نقاط کشور دانست و توجه به امر آموزش را از اولویت‌های نخستین حیطه پدافند غیرعامل در منطقه آزاد اروند برای همه دستگاه‌ها، اجباری دانست.

مصطفی خانزادی با سنگین بودن مسئولیت پذیرفتن حکم ریاست این شورا در این منطقه، اروند را نیازمند نگاه ویژه از سوی مقامات کشوری دانست و گفت: مقابله با حوادث در این منطقه بسیار سخت است.

خانزادی ضمن انتقاد از عدم حضور نمایندگان برخی دستگاه‌ها در جلسات شورای پدافند غیرعامل منطقه آزاد اروند، خاطرنشان کرد: هیچ موضوعی مهمتر از پدافند غیرعامل نیست و همه دستگاه‌ها نسبت به همیت بخشی به آن اهتمام ورزند.

در پایان این نشست، از سوی دکتر «مصطفی طزری» معاون زیربنایی سازمان پدافند غیرعامل کشور، حکم ریاست شورای پدافند غیرعامل منطقه آزاد اروند که به امضای رئیس این سازمان در کشور رسیده است، به دکتر مصطفی خانزادی، ابلاغ شد.
پایان پیام/

آخرین اخبار

دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا
گفتگوی اختصاصی صبح آمل با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی