سفر دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد به ارس؛

بازدید «رضا مسرور» از عملیات احداث جاده اوراسیا و پروژه فرهنگسرای ارس

لینک کوتاه: freena.ir/detail/71745
ساعت 18:24 سه شنبه 7 مرداد 1404
دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در جریان سفر دو روزه به منطقه آزاد ارس از عملیات احداث شریان ایواوغلی – گوردیان(جاده اوراسیا) و عملیات احداث فرهنگسرای سازمان منطقه آزاد ارس بازدید کرد.

به گزارش فرینا، رضا مسرور، در این بازدید که به همراه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس انجام شد، بر تسریع در تکمیل شریان ایواوغلی – گوردیان(جاده اوراسیا) و نقش بسزایی این پروژه در کاهش ترافیک و ورود خودروهای سنگین به شهر جلفا تاکید کرد.

شریان ایواوغلی – گوردیان(جاده اوراسیا) به طول 7/8 کیلومتر اصلی (عرض هر بند 13متر) توسط منطقه آزاد ارس در حال احداث است که جهت احداث آن اعتباری بالغ بر 2 هزار و 151 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است. 

 ساختمان فرهنگسرا سازمان منطقه آزاد ارس نیز با اختصاص اعتباری بالغ بر 330 میلیارد ریال، دارای عرصه 4780 مترمربع و اعیان 5490 متر مربع و در 5 طبقه سازه‌ای در حال احداث است.

آخرین اخبار

دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا
گفتگوی اختصاصی صبح آمل با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی