نشست هم‌اندیشی مدیران عامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌ قشم برگزار شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/72169
ساعت 08:30 دوشنبه 24 شهريور 1404
نخستین نشست هم‌اندیشی مدیرعامل فعلی و مدیران پیشین شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه بین‌المللی منطقه آزاد قشم برگزار شد.

به گزارش فرینا، در جزیره قشم، امروز صحنه‌ای متفاوت رقم خورد؛ صحنه‌ای که گذشته و آینده دریک قاب در کنار هم نشستند. نخستین گردهمایی مدیران عامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه بین‌المللی منطقه آزاد قشم، ترکیبی از تجربه و امید آفرید. جایی که مدیران پیشین با گنجینه‌ای از خاطرات و آموخته‌ها بازگشتند، تا با مرور گذشته، چراغ راه فردا را روشن کنند.

صمیمیت جلسه، رنگی از همدلی داشت و شور سخن‌ها، عطری از آینده‌نگری. هر واژه، هر تجربه، جرقه‌ای بود برای ترسیم افقی روشن‌تر؛ افقی که قشم را در جغرافیای ایران ونقشه تعاملات منطقه‌ای و جهانی به جایگاهی بلندتر برساند.

در این هم‌اندیشی پرشور، سخن از توسعه پایدار رفت، از بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، و از لزوم پیوند ناگسستنی با ظرفیت‌های بومی. مدیرعامل کنونی که میزبانی را به عهده داشت گفت: این نشست پلی است میان تجربه و امید است؛ برای برداشتن گام‌های استوارتر در مسیر آینده قشم.

بنابراین گزارش، نشست در حالی پایان گرفت که پژواک عزم برای استمرار این هم‌نشینی‌ها در فضا باقی ماند. تجربه‌های مدیریتی سرمایه‌ ای بزرگ محسوب می شود؛ سرمایه‌ای که امروز با این همدلی در قشم، به چراغی برای روشن کردن فردا بدل و بر استمرار جلسات مشابه در آینده تاکید شد.

شناسه خبری: 72169

آخرین اخبار

دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا
گفتگوی اختصاصی صبح آمل با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی