همایش وحدت علمای شیعه و سنی شمال آذربایجان غربی در منطقه آزاد ماکو برگزار شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/72186
ساعت 16:34 دوشنبه 24 شهريور 1404
همایش وحدت علمای شیعه و سنی شمال استان آذربایجان‌غربی در منطقه آزاد ماکو با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو، نماینده مردم استان آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری، نماینده مردم ماکو در مجلس شورای اسلامی، ائمه جمعه شهرستان های شمال استان، جمعی از علمای برجسته، روحانیون اهل تسنن و تشیع و مسؤولان استانی برگزار شد.

به گزارش فرینا، امام‌جمعه ماکو در این همایش با اشاره به آموزه‌ها و سفارشات نبی مکرم اسلام، وحدت را یک اصل محکم دینی خواند و تأکید کرد وحدت از نظر اسلام یک حکم الهی و از مهم‌ترین توصیه‌های پیامبر (ص) است.

سید محمدهاشمی افزود: انسجام و همدلی امروز جامعه برگرفته از رهنمودهای مقام معظم رهبری است و نقش رهبری در تقویت وحدت امت اسلامی غیرقابل‌انکار است.

**نقش علما در تقویت امید و آگاهی

نماینده مردم ماکو در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به نقش اثرگذار علما در اتحاد و انسجام اجتماعی گفت: به حول و قوه الهی و با تدابیر رهبری، کاری کردیم که در سطح جهان نمونه باشد؛ پشتوانه این موفقیت، تلاش و حضور فعال روحانیون و علماست که با روشنگری و اقناع‌سازی، امید و آگاهی را میان مردم گسترش دادند.

عمر علیپور افزود: اقدامات و مقاومت ملت ایران در برابر توطئه‌ها و فشارهای خارجی به‌خصوص دشمنی‌های رژیم صهیونیستی زمینه‌ساز تقویت پیوندهای ملی و دینی شده است.

**رسالت علما در تربیت دینی جامعه

مسئول دفتر نماینده ولی‌فقیه در سپاه شهدای آذربایجان‌غربی، نیز در همایش وحدت علما ضمن تأکید بر نقش‌آفرینی روحانیون در تربیت دینی جامعه گفت: ما امروز به‌عنوان طلبه و عالم در این جمع حاضر شده‌ایم تا وظیفه دینی خود را به تبعیت از پیامبر (ص) و ائمه اطهار ادا کنیم و بار تربیت دینی جامعه را بر دوش بگیریم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین میثم فیاضی، افزود: در چنین برهه‌ای، وظیفه خطیر ما روشنگری است؛ روشنگری درباره مسائلی که منافع ملت‌ها را به خطر می‌اندازد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین فیاضی همچنین با اشاره به جایگاه رهبری در وحدت ملی اظهار داشت: فخر و شرف ماست که در رأس حکومت مرجعی قرار دارد که مورد قبول و احترام همه دلسوختگان اسلام است.

آخرین اخبار

دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا
گفتگوی اختصاصی صبح آمل با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی