نشست هم اندیشی وزیر امور اقتصاد و دارایی و دبیرشورایعالی مناطق آزاد با مدیران عامل مناطق آزاد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/72668
ساعت 08:46 پنج‌شنبه 8 آبان 1404
نشست هم‌اندیشی وزیر امور اقتصادی و دارایی و دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با مدیران عامل سازمان‌های مناطق آزاد کشور در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، در این نشست مدیران عامل سازمان‌های مناطق آزاد گزارشی از عملکرد، برنامه‌های توسعه‌ای و اقدامات انجام‌شده در حوزه‌های سرمایه‌گذاری، زیرساخت، تولید و صادرات ارائه می‌هند.

این نشست با هدف بررسی راهکارهای تقویت نقش مناطق آزاد در رشد اقتصادی کشور و هماهنگی بیشتر بین سازمان‌های تابعه برگزار شده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی و دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و هیات همراه، چهارشنبه شب در سفر کاری دو روزه به جزیره کیش سفر کردند.

گالری تصاویر

آخرین اخبار

دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا
گفتگوی اختصاصی صبح آمل با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی