امروز چهارشنبه 6 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

منطقه ویژه اقتصادی لامرد موفق به دریافت جایزه پنج‌ستاره بهره‌وری شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/72851
ساعت 14:09 يکشنبه 25 آبان 1404
منطقه ویژه اقتصادی لامرد در یازدهمین همایش «جایزه بهره‌وری معادن و صنایع معدنی ایران» موفق به دریافت جایزه پنج‌ستاره سطح پیشروان بهره‌وری شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، این جایزه در مراسمی با حضور جمعی از مقامات ارشد وزارت صنعت، معدن و تجارت، مدیران و فعالین صنایع معدنی کشور، به مهندس سید امیر برهانی نائینی، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد، اهدا شد.

بر اساس این گزارش، فرایند ارزیابی شرکت‌ها در این دوره در دو بخش شامل ارزیابی عملکرد بنگاه‌ها بر اساس مدل بهره‌وری مورد تأیید سازمان ملی بهره‌وری ایران و ارزیابی پروژه‌های بهبود بهره‌وری انجام شد که شرکت تلاشگران صنعتی معدنی لامرد توانست از میان 43 شرکت ارزیابی‌شده، جایزه پنج‌ستاره بهره‌وری را کسب کند.

این همایش با هدف تقدیر از سازمان‌های پیشرو در ارتقای بهره‌وری و با رویکرد تقویت رویکردهای بهبود مستمر در صنایع معدنی و فلزی برگزار شده است.

یازدهمین همایش «جایزه بهره‌وری معادن و صنایع معدنی ایران» روز یکشنبه 25 آبان در سالن همایش‌های ارم برگزار شد.

گالری تصاویر

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت