بندر امام خميني، بندر صنعتي- لجستيکي مي شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/7293
ساعت 16:25 چهارشنبه 11 خرداد 1390
در طرح جامع توسعه بندر امام خميني (ره)، تغيير کارکرد اين بندر از توليدي و صنعتي به صنعتي- لجستيکي مد نظر قرار داده شده است که با تحقق اين امر بندر امام خميني به بنادر نسل سوم تبديل مي شود.

گزارش بنا(bena)، در بنادر نسل دوم، توليد و پردازش کالا به کارکرد بنادر افزوده شده و صنايع مربوط به کشتي و کشتيراني نيز در اطراف بندر استقرار مي يابد.

بندر امام خميني (ره) جزو بنادري است که در حال گذار از بنادر نسل دوم با کارکرد توليدي و صنعتي به بنادر نسل سوم با کارکرد صنعتي و لجستيکي است.

شرکت هاي خدمات لجستيکي و حمل و نقل چند وجهي با استفاده از مزيت منطقه ويژه بندر امام خميني (ره) مي توانند نسبت به تغيير بسته بندي و مبادي فروش کالا و نحوه حمل و نقل اقدام کنند.

از سوي ديگر انعقاد قرارداد با شرکت هاي حمل و نقل و خدمات بندري بين المللي در زمينه ساخت ترمينال هاي چند منظوره نيز از گام هاي مؤثر در جهت ارتقاي جايگاه بندر امام به نسل سوم بنادرمحسوب مي شود.

لايحه ايجاد منطقه ويژه اقتصادي بندر امام خميني (ره) هم اکنون در حال بررسي در کميسيون تخصصي مجلس شوراي اسلامي است که براساس پيش بيني ها در سال جاري به تصويب برسد.

همچنين ايجاد شبکه يکپارچه الکترونيکي جامعه بندري شامل کليه دستگاه هاي فعال در محدوده بندر نيز از ديگر برنامه هاي توسعه اي اين بندر به شمار مي آيد.
/208

شناسه خبری: 7293

آخرین اخبار

از تبدیل وضعیت ایثارگران تا رشد 300 درصدی پروژه‌های زیرساختی «اروند»
راه‌اندازی اینترنت رایگان نسل 6 در کیش
وزیر اقتصاد: نهایی شدن كریدر شمال جنوب مورد تاكید ایران است
گردهمایی بهترین های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در نمایشگاه کیتکس 2024
ندای تفرقه، صدای دشمن است

یادداشت

اهمیت راهبردی بندر چابهار در توسعه‌ منطقه‌ای
مناطق آزاد و ویژه اقتصادی؛ هویت بخش شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
«جهش تولید» نیاز به «مشارکت مردمی» دارد
اهداف اقتصادی در حکومت مردم‌سالار باید توسط توده مردم تعیین شود
ماکو، سرزمین چهارسو