اروند و اتاق‌های آبادان و خرمشهر ظرفیت‌های گردشگری جنوب را در اصفهان معرفی کردند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/72940
ساعت 08:15 شنبه 8 آذر 1404
حضور مشترک سازمان منطقه آزاد اروند و اتاق‌های بازرگانی آبادان و خرمشهر در نمایشگاه گردشگری اصفهان، به‌عنوان گامی مؤثر در معرفی ظرفیت‌های گردشگری جنوب کشور مورد توجه بازدیدکنندگان و فعالان این حوزه قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند در حاشیه پانزدهمین نمایشگاه تخصصی گردشگری، صنایع‌دستی و هتلداری اصفهان، این مشارکت را اقدامی راهبردی در مسیر توسعه گردشگری منطقه عنوان کرد.

سجاد پاک‌گهر با اشاره به استقبال قابل‌توجه بازدیدکنندگان از غرفه مشترک گفت: این نمایشگاه فرصت ارزشمندی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع‌دستی منطقه آزاد اروند فراهم کرد و نشان داد همکاری سازمان و بخش خصوصی می‌تواند نتایج ملموسی برای توسعه پایدار گردشگری به همراه داشته باشد.

پاک‌گهر با بیان آمادگی کامل منطقه آزاد اروند برای برگزاری برنامه‌های مشترک و نمایشگاه‌های تخصصی در سطح ملی و بین‌المللی افزود: این هم‌افزایی، الگویی نوین از تعامل دولت و بخش خصوصی در حوزه گردشگری است.

مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند همچنین حمایت از طرح‌های بخش خصوصی و فراهم‌سازی بسترهای مناسب برای سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری را از اولویت‌های اصلی سازمان برشمرد و تأکید کرد: مشارکت فعال بخش خصوصی شرط ضروری برای تثبیت جایگاه اروند در عرصه گردشگری کشور است.

آخرین اخبار

دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا
گفتگوی اختصاصی صبح آمل با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی