امروز سه شنبه 5 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

نهضت عمران در اروند ادامه دارد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/73508
ساعت 17:02 جمعه 15 اسفند 1404
معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند، از ادامه عملیات اجرایی پروژه‌های عمرانی، بهسازی و ترمیم معابر در منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، علی الیاسی ضمن اعلام تسلیت به مناسبت شهادت رهبر جمهوری اسلامی و محکوم کردن حملات آمریکا و اسراییل علیه جمهوری اسلامی، خدمت به مردم در هر شرایطی را وظیفه شرعی دانست و گفت: عملیات اجرایی پروژه‌های عمرانی، بهسازی و ترمیم معابر در مناطق شطیط و مینوشهر، طبق روال گذشته و در راستای تکلیف این سازمان در جهت رضایت‌مندی شهروندان ادامه دارد.

الیاسی افزود: طی روزهای آینده نیز عملیات اجرایی در کوی‌نیرو و طویجات در شهرستان خرمشهر، از سرگرفته خواهد شد.

معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد اروند در توضیح روند پیشرفت پروژه پل شهدای خدمت نیز اظهار داشت:خوشبختانه و با تلاش بی‌وقفه ادامه عملیات اجرایی پل شهدای خدمت از روز گذشته آغاز شده و تلاش داریم طبق زمانبندی مشخص این پروژه عظیم به پایان برسد و بخش زیادی از مشکلات و گره‌های ترافیکی شهرستان خرمشهر، مرتفع شود.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت