مناطق آزاد و ويژه براي اطلاع رساني به "بنا" وابسته هستند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/8513
ساعت 16:25 چهارشنبه 11 خرداد 1390
مدير منطقه ويژه اقتصادي يزد گفت:مناطق آزاد و ويژه اقتصادي براي پاسخگويي به نياز مخاطباني که از آنها اطلاعات شفاف و به موقع مي خواهند به خبرگزاري "بنا" وابسته هستند.

مجيد حسن پور دهنوي مدير منطقه ويژه اقتصادي يزد در گفت و گو با خبرنگار بنا(bena)، در ارزيابي عملکرد خبرگزاري "بنا" همزمان با برگزاري نمايشگاه بين المللي مطبوعات و خبرگزاري ها و در آستانه نخستين سالگرد راه اندازي خبرگزاري بنا(bena) گفت: خبرگزاري بنا رسالت سنگين اطلاع رساني و انتشار تمامي اخبار مناطق آزاد و ويژه اقتصادي بر دوش دارد و تاکنون توانسته اين وظيفه خطير را به درستي انجام دهد و نمايشگاه مطبوعات محلي خواهد بود تا فعاليت هاي مثبت اين خبرگزاري در ديد عموم قرار بگيرد.

حسن پور تصريح کرد: خبرگزاري بنا در عمر کوتاه خود توانسته وظيفه انعکاس اخبار و رويدادهاي مناطق تجاري و صنعتي کشور را به بهترين شکل انجام داده است.

مدير منطقه ويژه اقتصادي يزد افزود: نگاه تخصصي و عميق اين رسانه به فعاليت هاي بازرگاني و عملکرد مناطق تجاري و صنعتي کشور در جلب سرمايه گذاران بسيار تاثير گذار است.
/208

شناسه خبری: 8513

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی