سرمايه گذاري 3 تريليون دلاري شواري همکاري خليج فارس در بخش گردشگري

لینک کوتاه: freena.ir/detail/9819
ساعت 16:25 چهارشنبه 11 خرداد 1390
کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج فارس قصد دارند تا سال 2020 مبلغ 3 تريليون دلار در بخش گردشگري و زير ساخت ها سرمايه گذاري کنند.

به گزارش بنا(bena) به نقل از خليج تايمز، اين کشورها قصد دارند با صرف چنين هزينه اي اقتصاد و صادرات خود را گسترش داده و از مزاياي روابط تجاري رو به رشد با کشورهاي چين و هند بهره ببرند.

از آنجايي که طي سال هاي اخير نياز اين کشورها به متنوع سازي اقتصادي افزايش يافته، تمرکز بر رشد و سرمايه گذاري در بخش هاي تجاري تبديل به يکي از استراتژي هاي مهم در برخي کشورهاي منا شده است.

کشورهاي داراي منابع غني، مانند عربستان و امارات به طور چشمگيري سرمايه گذاري در بخش خدمات را افزايش داده اند تا بتواند صادرات و اقتصاد خود را متنوع کنند.

اين در حالي است که نفوذ و تاثير اقتصاد چين به عنوان بزرگترين واردکننده خدمات با بيش از 100 ميليارد دلار واردات و هند بر منطقه منا (خاور ميانه و شمال آفريقا)، در حال افزايش است.

با وجود آنکه کشورهاي منطقه منا نقش کوچکي در تجارت خدمات در سطح جهاني دارند برخي کشورها از جمله مراکش، مصر، لبنان و تونس در ميان 30 صادرکننده خدمات در سراسر جهان هستند.

انتظار مي رود منطقه منا که از موقعيت جغرافيايي خوبي برخوردار است، به يک قطب اصلي خدمات و حلقه اتصال آسيا، اروپا و آفريقا تبديل شود.
/201

شناسه خبری: 9819

آخرین اخبار

عملیات اجرایی احداث جایگاه سوخت فرودگاه بین‌المللی منطقه آزاد ماکو کلید خورد
با حکم رضا مسرور؛ «اعضای کمیته رسیدگی به رویداد ماراتن کیش» منصوب شدند
آغاز دوره جدید سیاست‌گذاری فرهنگی در مناطق آزاد با تشکیل شورای‌عالی فرهنگی مناطق
اتصال چابهار به شبکه ریلی و کریدورهای ترانزیتی تا چند ماه آینده
برقراری پرواز شارجه از فرودگاه بین‌المللی قشم

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی