گفت‌وگو‌ها

استفاده از ظرفیت‌های سازمان‌های مردم نهاد در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
مهدی مزینانی معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار فرینا، بر استفاده از ظرفیت‌های سازمان‌های مردم نهاد در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تاکید کرد. 
گشایش در فرآیند واردات خودرو به مناطق آزاد
تحول در تأمین مالی پروژه های عمرانی مناطق آزاد با انتشار اوراق در بازار سرمایه
خبر خوش مسرور برای واردات خودروهای بنزینی به مناطق آزاد کشور
دبیرشورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: امیدواریم تا دو هفته آینده با اصلاح تصویب‌نامه هیات وزیران، مجوز واردات خودروهای بنزینی به جزیره کیش و مناطق آزاد را اخذ کنیم.
تمهيدات لازم نسبت به الحاق فرودگاه و خطوط ريلی در نزديكی مناطق ويژه اقتصادی انجام شود
مديرعامل شركت شهرك‌های صنعتی استان سمنان با بیان اینکه تسهيل‌گری در شرايط نقل و انتقال است، تصريح كرد: تمهيدات لازم نسبت به الحاق فرودگاه و خطوط ريلی كه در نزديكي مناطق ويژه قرار دارند صورت پذيرد تا سبب ايجاد جذابيت برای صنايع خاص و همچنين رونق مناطق و توليد در سطح كشور شوند.
چرا آمار صادات گمرک ج.ا.ا با گمرک مناطق آزاد مطابقت ندارد؟
وحید طالب پور مدیر گمرک و صادرات دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بااشاره به عدم تطبیق آمارهای صادرات گمرک جمهوری اسلامی ایران با آمارهای صادرات مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، گفت: بسیاری از مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور در نقاط ژئوپلتیک و در مسیر کریدورهای ترانزیتی قرار گرفته‌اند و یکی از دلایل تاسیس و ایجاد این مناطق، قرارگیری آنها در مسیرهای استراتژیک منطقه‌ای بوده است.
41 - 49 of 49