جزیره قشم با ظرفیت بی نظیر گردشگری جهانی

لینک کوتاه: freena.ir/detail/45683
ساعت 12:56 شنبه 26 اسفند 1396
عضو منتخب هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد قشم از آینده روشن جهان توسط نخبگان دانشگاهی خبر داد.

به گزارش فرینا، علی یدقار در چهارمین رویداد گردشگری دانشکده کارآفرینی با بیان این مطلب، گفت: جهانی شدن در شرایط کنونی از قدرت دولت ها و شرکت ها به قدرت دانش افراد منتقل شده و آینده جهان را نخبگان رقم خواهند زد.
وی اعلام کرد: هستی، امانتی در دستان ماست که انتقال آن با ارزش افزوده به نسل های آینده کشور، احساس مفید بودن را در انسان متبلور می کند.
عضو هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به تحولات سریع پیش روی جهان، تاکید کرد: گردشگری و اوقات فراغت، یک سوم از عمر انسان ها را در برمی گیرد و باید برای مدیریت این حوزه، به زیر ساخت های انسانی در کنار زیر ساخت های خلقت که در کشور ما بی نظیر است توجه کنیم.
او ادامه داد: جزیره زیبای قشم یکی از ظرفیت های بی نظیر گردشگری ایران و جهان محسوب می شود به زودی شاهد اجرای طرح های مهم از جمله ساخت بزرگترین شهر فرودگاهی در آن خواهیم بود.
یدقار با تاکید بر اینکه سازمان منطقه آزاد قشم از ایده های خلاق دانشجویان و دانش آموختگان استقبال می کند، افزود: برای توسعه گردشگری در ایران بیش از همه چیز به نیروی انسانی ماهر و دانشمند و متخصص نیاز داریم و امیدوارم اینگونه رویدادها بتواند جوانان خلاق و صاحب ایده های کسب و کاری را به مناطق آزاد و گردشگری کشور معرفی کند.
موسسه آموزش عالی قشم با هدف ایجاد پژوهشکده توسعه کارآفرینی در این مجموعه برای برگزاری دوره های کوتاه مدت تخصصی و تحصیلات تکمیلی و پژوهش در جهت توسعه ثروت آفرینی ایده های دانش بنیان و ایجاد شتاب دهنده های بین المللی در زمینه های مختلف به ویژه گردشگری در این استارتاپ ویکند که بین این موسسه و دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران برنامه ریزی شده بود، شرکت کرد.
محمد رضا مرادی رئیس موسسه آموزش عالی قشم نیز در این مراسم با معرفی فرصت های جزیره قشم، شرکت کنندگان استارتاپ ویکند را برای ارایه نظرات و ایده های پژوهش محور با هدف توسعه گردشگری قشم دعوت به همکاری کرد.
چهارمین رویداد استارت آپ ویکند دانشکده کارآفرینی با عنوان «شروع کن» با رویکرد گردشگری 16 اسفند ماه با سخنرانی محمدرضا زالی ریاست دانشکده کارآفرینی در تهران آغاز شده بود.

شناسه خبری: 45683

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا
گفتگوی اختصاصی صبح آمل با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد مازندران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی