برگزاری شب ‌های فرهنگی سیستان و بلوچستان در چابهار

لینک کوتاه: freena.ir/detail/47161
ساعت 17:12 سه شنبه 9 مرداد 1397
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد چابهار گفت: شب ‌های فرهنگی سیستان و بلوچستان همزمان با فصل مونسون با همکاری استانداری در این منطقه برگزار می شود.

به گزارش فرینا به نقل از ایرنا، محمد اکبر چاکرزهی اظهار داشت: شب های فرهنگی سیستان وبلوچستان با حضور 19 شهرستان این استان با هدف آشنایی مسافران و گردشگران داخلی و خارجی با فرهنگ و هنر بومی برگزار می شود.
وی بیان کرد: منطقه آزاد چابهار برای معرفی توانمندی ‌های روستائیان و عشایر استان سیستان و بلوچستان از هیچ کوششی دریغ نکرده و با برگزاری جشنواره ها، برنامه های مختلف فرهنگی و هنری همیشه پیشگام بوده است.
فرماندار سابق خاش گفت: روستائیان و عشایر سیستان و بلوچستان توانمندی ‌های فرهنگی، آداب و رسوم، محصولات کشاورزی، انواع صنایع‌ دستی، غذاهای محلی، پوشاک، موسیقی سنتی و غنی خود را در قالب غرفه ‌هایی از 22 تا 26 مرداد به مدت پنج روز به نمایش می‌ گذارند‌.
وی ادامه داد: در فصل مونسون وزش بادهای موسمی از سمت اقیانوس شروع به وزیدن می کند و هوای منطقه آزاد چابهار بهاری و خنک می شود.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد چابهار تصریح کرد: برگزاری آئین‌ ها و بازی‌ های بومی و محلی، معرفی روستاهای هدف گردشگری سطح استان سیستان و بلوچستان بخشی از این جشنواره و نمایشگاه هاست‌.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی