مشکلی در تردد اتباع عراقی در مرز شلمچه وجود ندارد / رشد 20 درصدی موکب و ایستگاه صلواتی در مرز شلمچه

لینک کوتاه: freena.ir/detail/47760
ساعت 11:16 دوشنبه 19 شهريور 1397
معاون استاندار و فرماندار ویژه خرمشهر در بازدید از مرز شلمچه گفت: مرز بین المللی شلمچه باز است و تردد مسافرین و صادرات کالا در این مرز برقرار است.

به گزارش فرینا، ولی اله حیاتی افزود: مشکلی در تردد اتباع عراقی در مرز شلمچه وجود ندارد و این مرز بین المللی از امنیت کامل برخوردار است.
حیاتی گفت: تمهیدات لازم برای عبور و مرور آسان و روان توام با امنیت در مرز شلمچه اندیشیده شده است و بحمدلله هم اکنون صادرات کالا و تردد زائرین بصورت روان و آسان در مرزصورت می گیرد.
وی امنیت در شهرستان های خرمشهر و آبادان را مطلوب توصیف کرد و افزود: اتباع کشور عراق با امنیت کامل در شهرستان های خرمشهر و آبادان و منطقه آزاد اروند تردد می کنند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه خرمشهر گفت: روزانه 5 هزار نفر اتباع کشور عراق در مرز شلمچه تردد می نمایند که تا 7 هزار نفر نیز افزایش پیدا می کند برای خرید به شهرستانهای خرمشهر و آبادان می آیند و مردم این منطقه با نهایت احترام با گردشگران خارجی برخورد می نمایند و در محیطی توام با امنیت داد و ستد صورت می گیرد و خروج از مرز نیز بصورت روان و آسان انجام می گیرد.
حیاتی با اشاره به تمهیدات لازم برای خدمات رسانی به زائرین اربعین افزود: تمهیدات لازم برای پذیرایی و خدمات رسانی به زائرین در کلیه مواکب اندیشیده شده و پیش بینی ما این است امسال مواکب از رشد 20 درصدی نسبت به سال گذشته برخوردار باشند.
وی با بیان اینکه امسال 405 موکب و ایستگاه صلواتی در مرز شلمچه برپا می شود ادامه داد: از اول ماه صفر تا 5 صفر زمان استقرار مواکب می باشد و از این تاریخ به بعد مواکب نسبت به خدمات رسانی به زائرین اربعین فعال هستند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه خرمشهر افزود: برای رفاه حال زائرین تمهیداتی در نظر گرفته شده تا 10 روز بعد از اربعین نیز مشغول خدمت رسانی به زوار باشند تا در زمان برگشت آنها در زمینه حمل و نقل و پذیرایی مشکلی ایجاد نشود.
نماینده عالی دولت در شهرستان گفت: 5 استان و 6 شهرستان معین علاوه بر خرمشهر و آبادان در مرز شلمچه مستقر خواهند شد از جمله استانهای تهران، بوشهر، فارس، کهگیلویه و بویراحمد و شهرستانهای آبادان، ماهشهر، امیدیه، ایذه و هندیجان معین ما هستند .

شناسه خبری: 47760

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

همکاری با اکو انتخاب نیست؛ مسیر راهبردی آینده منطقه است
بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار از اداره کل گمرک منطقه
ارس تنها منطقه آزاد عضو سازمان جهانی گردشگری است
ارس در فهرست بررسی پایتخت‌های گردشگری جدید قرار می‌گیرد
ارس میزبان سومین مجمع تورگردانان کشورهای عضو اکو در سال 2026

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی