معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد ارس:

رونق صنعت گردشگری در ارس حمایت فعالان این صنعت را طلب می کند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/49380
ساعت 15:40 شنبه 1 دی 1397
معاون توسعه مدیریت منطقه آزاد ارس با اشاره به پتانسیل های برجسته منطقه آزاد ارس در بخش گردشگری گفت: رونق صنعت گردشگری در ارس حمایت فعالان این صنعت را طلب می کند و توسعه این صنعت مورد حمایت سازمان منطقه آزاد ارس است .

به گزارش فرینا به نقل از خبرنگار خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، حبیب زمانی دراولین گردهمایی دانش آموختگان و فعالان صنعت گردشگری افزود: منطقه آزاد ارس بزرگترین منطقه در بین هفت منطقه آزاد در کشور است و ما باید بتوانیم از پتانسیل های این منطقه به نحو شایسته ای در بحث های فرهنگی و اجتماعی بهره مند شویم.
زمانی با اشاره به اینکه ارس در اذهان عمومی به عنوان منطقه صنعتی شناخته شده است گفت: هرچند که منطقه آزاد ارس بزرگترین فاز صنعتی و همچنین بزرگترین فاز کشاورزی را در کشور داراست اما مهم ترین موضوع امروز بیشترین تعداد مسافر و گردشگر ایرانی و خارجی است.
وی از حضور 11 میلیون گردشگر در این منطقه خبر داد و افزود: گردشگرانی از استان های مختلف کشور و دیگر کشورها در طول سال به این منطقه سفر کرده اند که این تعداد بالغ بر 11 میلیون نفر می باشد که 4 میلیون نفر آن در طی تعطیلات عید نوروز به این منطقه سفر کرده اند و این مزیت بسیار خوبی برای فعالان صنعت گردشگری است.
معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد ارس امنیت مثال زدنی این منطقه را دیگر مزیت خاص آن دانست و گفت: مهم ترین موضوع در جذب گردشگر و کسب نتایج اقتصادی آن تامین امنیت منطقه است که در گرو زحمات برادران نیروی انتظامی است.
گفتنی است اولین گردهمایی دانش آموختگان و فعالان صنعت گردشگری با حضور اساتید، فعالان و دانشجویان صنعت گردشگری در منطقه آزاد ارس برگزار شد.

شناسه خبری: 49380

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی