عرضه تجهیزات صنعتگران خارجی در نمایشگاه شیلات قشم

لینک کوتاه: freena.ir/detail/50128
ساعت 15:13 دوشنبه 15 بهمن 1397
مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم گفت: هشت شرکت خارجی از شش کشور اروپایی و آسیایی تجهیزات حوزه شیلات و صنایع دریایی را در دومین نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان و صنایع وابسته در قشم عرضه کرده اند.

به گزارش فرینا، حامد عبدالهی اعلام کرد: سه شرکت نروژی و یک شرکت ترکیه ای در زمینه طراحی، تولید و نصب قفس های پرورش ماهی، تولید  تجهیزات جانبی و پشتیبانی پرورش ماهی در قفس شامل شناورهای غذا ده یا فدینگ بارج و شناورهای پشتیبانی مانند  کاتاماران و دستگاه های شستشوی تور، فیش پمپ و موارد دیگر را به نماش گذاشتند.
به گفته وی، یک شرکت فرانسوی با توانایی عرصه تولید بچه ماهی، یک شرکت اسپانیایی فعال در ساخت جعبه های مربوط به بسته بندی فرآورده های منجمد آبزیان و محصولات دریایی و دو شرکت چینی و کره جنوبی تولیدکننده ماهی های خُشک صنعتی برای مصرف انسان هم در این نمایشگاه حضور دارند.
مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم با اعلام اینکه حدود ۴۰ شرکت ایرانی هم در دومین نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان و صنایع وابسته قشم حضور دارند، افزود: در غرفه های ایرانی این نمایشگاه انواع شناورهای صیادی، صنایع مربوط به پرورش ماهی و میگو، فناوری تکثیر ماهی و میگو، فرآوری پور ماهی، تولید ماهی های خُشک با کاربری مصرف انسان به نمایش گذاشته شده است.
وی ادامه داد: بسته بندی و فرآوری محصولات دریایی، کنسرو آبزیان، تکثیر و پرورش جلبک های دریایی، تولید انواع تورهای صیادی و پرورش ماهی در قفس در کنار تکثیر و پرورش جلبک های رشته ای هم از دیگر اقلام به نمایش گذاشته شده شرکت های ایرانی در این نمایشگاه می باشد.
عبدالهی اظهار کرد: در بخشی از غرفه های شرکت های ایرانی هم دستگاه های خوراک آبزیان و تجهیزات آبزی پروری، تولید انواع محصولات آرایشی و بهداشتی با استفاده از محصولات آبزیان و محصولات دریایی همچون جلبک ها و تکثیر و پرورش کروکودیل ها هم به نمایش گذاشته شده است.
دومین نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان و صنایع وابسته از 27 تا 29 دی ماه با حضور هشت شرکت خارجی و حدود ۴۰ شرکت ایرانی در سالن نمایشگاه های بین المللی منطقه آزاد قشم دایر شده است.

شناسه خبری: 50128

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی