رسیدگی به مطالبات مردمی آبادان و خرمشهر

لینک کوتاه: freena.ir/detail/51065
ساعت 16:55 سه شنبه 13 فروردين 1398
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت:مردم آبادان و خرمشهر مطالباتی دارند؛ که تمامی مسئولین برای رسیدگی به این خواست ها باید تلاش کنند .

به گزارش فرینا؛ جلیل مختار در نشست صمیمانه با شیوخ، سران طوایف و معتمدین آبادان و خرمشهر در روز جمهوری اسلامی در سالن جلسات سازمان منطقه آزاد اروند، با اشاره به از سرگیری ورود اتباع عراقی به منطقه  افزود: حضور اتباع عراقی در منطقه یک فرصت است که باعث توسعه اقتصادی و رونق کسب و کار می شود لذا باید پیش از ورود آن ها نظارت‌های بیشتری بر قیمت اقلام در بازارهای آبادان و خرمشهر شود که نگرانی به وجود نیاید.

مختار اظهار کرد: کشاورزان منطقه براثر خشک‌سالی سال گذشته و سیلاب امسال متحمل خسارات فراوان شدند؛ که خوشبختانه رئیس جمهور با جبران این خسارات توسط دولت موافقت کرده است .

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی تکمیل امکانات گیت‌های ورودی منطقه آزاد اروند و تبدیل دانشکده ی علوم پزشکی آبادان به دانشگاه را از دیگرمطالبات مردم منطقه مطرح کرد و بیان کرد : امیدواریم با انجام این اتفاقات مثبت به ویژه با تبدیل این دانشکده به دانشگاه ، شاهد ارتقای شاخص بهداشت و درمان و آموزش در منطقه باشیم.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

اعضای هیئت مدیره سازمان‌های مناطق آزاد مهران، بانه ـ مریوان و سرخس انتخاب شدند
چابهار در مرکز توجه کشورهای خارجی و تقویت دیپلماسی اقتصادی
آغاز همکاری مشترک منطقه آزاد قصرشیرین و منطقه ویژه اقتصادی پیام برای توسعه لجستیک و صادرات خدمات آی‌تی
توسعه همکاری‌های ورزشی در مناطق آزاد با محوریت ورزش قهرمانی و دیپلماسی ورزشی
بررسی آخرین وضعیت اجرایی راه‌اندازی بورس بین‌الملل در مناطق آزاد

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها