اروند ظرفیت بالایی در مباحث پژوهشی و دانشگاهی دارد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/54459
ساعت 13:10 چهارشنبه 20 آذر 1398
دبیر اطلاع رسانی ستاد هفته پژوهش گفت: منطقه ما با وجود 12 دانشگاه و نزدیک به 20هزار دانشجو، ظرفیت بالایی در مباحث پژوهشی و دانشگاهی دارد.

به گزارش فرینا، نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه ها با دبیر اطلاع رسانی ستاد هفته پژوهش در محل سازمان منطقه آزاد اروند، برگزارشد.

ریاض علی فرحانی در این نشست ضمن اهمیت هرچه بهتر برگزار شدن این هفته در جمع روابط عمومی دانشگاه های منطقه، افزود: بر اساس تقسیم کار صورت گرفته حسب مصوبات هیأت اجرایی دبیرخانه هفته پژوهش، روابط عمومی سازمان منطقه آزاد اروند مسئولیت اطلاع رسانی در ابعاد مختلف را برعهده داشته که تا این لحظه بخش اعظم کارها را انجام داده است.

فرحانی، خاطرنشان کرد: منطقه ما با وجود ۱۲ دانشگاه و نزدیک به۲۰هزار دانشجو، ظرفیت بالایی در مباحث پژوهشی و دانشگاهی دارد که برگزاری هفته پژوهش می تواند نقطه شروع  و استمرار برنامه هایی از این دست جهت ایجاد مرکز مطالعات وتحقیقات پژوهشی باشد.

دبیر اطلاع رسانی ستاد هفته پژوهش راه اندازی نمایشگاه این هفته را نقطه قوت برنامه ها دانست و ادامه داد: روابط عمومی دانشگاه ها  با توجه به مسئولیت هایی که برعهده شان گذاشته شده، اقدام به تجهیز غرفه های مخصوص به دانشگاه خود نمایند.

فرحانی همچنین وجود شهرک های صنعتی، بازرگانی و دانشگاه ها را جزو داشته های ارزشمند منطقه معرفی کرد که در کنار هم معنا پیدا می کنند.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت
شتاب توسعه آموزشی در جنوب سیستان و بلوچستان با طرح ساخت هزار کلاس درس
نشست شورای ورزش دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برگزار شد
حضور فعال منطقه آزاد انزلی در نمایشگاه بین‌المللی «كیش اكسپو 2025» با تمركز بر معرفی فرصت‌های نوین سرمایه‌گذاری و صادرات
انتصاب مدیرعامل سازمان به عنوان رییس پدافند غیرعامل منطقه آزاد انزلی

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها