هتلسازان مطرح دنیا در مناطق آزاد سرمایه گذاری می کنند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/55136
ساعت 14:59 شنبه 5 بهمن 1398
در حاشیه برگزاری نمایشگاه صنعت گردشگری مادرید فیتور 2020نمایندگان دبیرخانه شورایعالی و سازمان های مناطق آزاد کشور از غرفه های پیشرو در صنعت هتل بازدید کردند.

به گزارش فرینا، در این بازدید هریک از نمایندگان سازمان های مناطق آزاد کشور، اطلاعاتی در خصوص مزیت ها و پتانسیل های موجود در مناطق خود ارائه کردند.
پس از مذاکرات انجام شده، پیشنهاد ساخت هتل در مناطق آزاد کشور تحت لیسانس برندهای مختلف همچون پالادیوم، hotel santos، htophotels، best hitels، besthotel ارایه شد. 
بر این اساس مقرر شد اطلاعات مناطق آزاد در قالب مکاتبات میان طرفین انجام شده تا در آینده نزدیک طرح امکان پذیری ایجاد هتل در مناطق آزاد اجرایی شود.
گفتنی است؛ نمایشگاه صنعت گردشگری مادرید (FITUR) 2020 از روز دوم تا ششم بهمن ماه (22 ـ 26 ژانویه 2020) در شهر مادرید پایتخت اسپانیا برپا شده، نمایندگانی متشکل از معاون فرهنگی، گردشگری و صنایع خلاق دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و سازمان های مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی ارس، اروند و قشم، کیش حضور دارند و ظرفیت ها و توانمندی های این مناطق در حوزه های جذب توریست، سرمایه گذاری در بخش های هتلداری و مقاصد پروازی و معرفی جاذبه های گردشگری را به نمایش گذاشته اند.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

عملیات اجرایی احداث جایگاه سوخت فرودگاه بین‌المللی منطقه آزاد ماکو کلید خورد
با حکم رضا مسرور؛ «اعضای کمیته رسیدگی به رویداد ماراتن کیش» منصوب شدند
آغاز دوره جدید سیاست‌گذاری فرهنگی در مناطق آزاد با تشکیل شورای‌عالی فرهنگی مناطق
اتصال چابهار به شبکه ریلی و کریدورهای ترانزیتی تا چند ماه آینده
برقراری پرواز شارجه از فرودگاه بین‌المللی قشم

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی