امروز پنج‌شنبه 7 خرداد 1405 | سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی

تمامی مصوبات ستاد کرونا در اروند لازم الاجرا است

لینک کوتاه: freena.ir/detail/57883
ساعت 13:14 چهارشنبه 23 مهر 1399
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد اروند گفت‌: مصوباتی که در نشست ستاد کرونا به تصویب رسید توسط سازمان ها و اصناف مختلف در منطقه آزاد اروند لازم الاجراست.

به گزارش فرینا، اسماعیل زمانی در نشست ستاد مبارزه با ویروس کرونا منطقه آزاد اروند اظهار کرد: اروند یکی از مناطقی است که کم‌ترین مشکل را در تامین نیازهای بهداشتی مردم در روزهای درگیر با ویروس کرونا داشته است.
زمانی افزود: رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اجرای صحیح فاصله‌گذاری اجتماعی توسط مردم، سلامت جامعه را به همراه دارد ولی متاسفانه عدم رعایت پروتکل های بهداشتی شرایط نگران کننده ای در منطقه ایجاد کرده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند در ادامه با اشاره به درگیر شدن کشور با این بیماری از اسفند پارسال تاکنون افزود: عمده چالش این بیماری حضور در تجمع‌هاست و ضرورت دارد افراد با پرهیز از ازدحام و تجمع در کاهش شیوع این بیماری همکاری لازم را داشته باشند.
زمانی با بیان اینکه هر دستگاه مسئول مراقبت، نظارت و برخورد با متخلفانی که در حوزه مربوطه پروتکل های بهداشتی را رعایت نکند است افزود: در نشست فوق العاده ستاد کرونا منطقه آزاد اروند مقرر شد روسای ادارات تمامی کارکنان خود را مکلف به رعایت پروتکل های بهداشتی کنند و در صورت عدم رعایت پروتکل ها در ادارات، مدیریت ارشد دستگاه پاسخگوی موارد فوق باشد.
وی با اشاره به لزوم راه اندازی هر چه سریع تر سیستم های الکترونیکی پاسخگویی به ارباب رجوع در دستگاه های اجرایی افزود‌: در این راستا به سرعت کمیته ای تشکیل می شود تا دستگاه های اجرایی آبادان و خرمشهر برای پیشگیری از تجمعاتی که عامل انتشار بیماری کرونا هستند خدمات خود را به صورت الکترونیک به مردم ارائه دهند که این اقدام به نوبه خود تاثیر زیادی در کاهش انتشار بیماری خواهد داشت.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند همچنین خواستار رعایت پروتکل های بهداشتی در اصناف شد و اظهار کرد: اگر پروتکل های بهداشتی را رعایت نکنیم جان خانواده و اعضای جامعه را به خطر می اندازیم و اگر در سایه غفلت ما حتی یک نفر دچار خطر بشود و جان خود را از دست بدهید قانوناً و شرعاً مسئول هستیم.
زمانی افزود: تمامی اتحادیه ها موظف به رعایت کردن پروتکل های بهداشتی در اصناف مختلف هستند و در این راستا اصناف متخلف با جرائم گوناگون از جمله تعطیلی مواجه خواهند شد.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

تأکید دبیرخانه مناطق آزاد و سازمان توسعه تجارت بر بازنگری همکاری‌ها متناسب با شرایط جدید کشور
نظارت میدانی بر قلب تپنده ترانزیت زوار؛ بازدید مدیرعامل منطقه آزاد مهران از زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی مرز
تحول در زیرساخت‌های آموزشی منطقه آزاد ارس با بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی املاک
گشایش نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی در پارک امام ماکو با محوریت توانمندسازی زنان
سرخس؛ شاهرگ حیاتی اقتصاد ایران در کانون توجه بازرگانی

یادداشت

تغییر ساختار دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد؛ ضرورت یا سلیقه؟!
دکترین پایداری؛ مناطق آزاد در قامتِ پیشرانِ اقتصادِ تاب‌آور
مناطق آزاد؛ تجلی‌گاه پویایی و خدمت در جنگ آمریکایی- صهیونی علیه ایران
مناطق آزاد؛ پیشران اصلاحات اقتصادی و موتور همگرایی منطقه‌ای در دولت وفاق
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت