مهلت ارسال آثار به نخستین مهرواره استانی سینما رکس تمدید شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/58081
ساعت 11:05 دوشنبه 12 آبان 1399
مدیر توسعه فرهنگی هنری سازمان منطقه آزاد اروند از تمدید ارسال آثار به نخستین مهرواره استانی سینما رکس تا پایان آذر ماه، خبر داد.

به گزارش فرینا، حمید بحرینی با اشاره به اینکه نخستین مهرواره استانی سینما رکس در دو بخش ادبی و تجسمی با مشارکت حوزه هنری آبادان و معاونت فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند، برگزار خواهد شد، افزود: با توجه به درخواست هنرمندان از این مهرواره و بنا به درخواست آنها، تاریخ ارسال آثار که پیش از این تا یکم آبان ماه سال در نظر گرفته شده بود، تا پایان آذر ماه تمدید شد.

بحرینی خاطرنشان کرد: این مهرواره در بخش های ادبی که شامل داستان کوتاه، شعر و خاطره نویسی و همچنین در بخش تجسمی شامل گرافیک و پوستر و نقاشی و عکس می شود، برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است؛ که راه های ارسال آثار به این مهرواره از طریق آدرس پستی؛ منطقه آزاد اروند، آبادان، ایستگاه ۴ کوی قدس، حوزه هنری انقلاب اسلامی دفتر آبادان کدپستی: ۶۳۱۶۸۴۴۷۵۹ و یا از طریق پست الکترونیکی Art.Abadan631@gmail.com امکان پذیر است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

با حکم رضا مسرور؛ «اعضای کمیته رسیدگی به رویداد ماراتن کیش» منصوب شدند
آغاز دوره جدید سیاست‌گذاری فرهنگی در مناطق آزاد با تشکیل شورای‌عالی فرهنگی مناطق
اتصال چابهار به شبکه ریلی و کریدورهای ترانزیتی تا چند ماه آینده
برقراری پرواز شارجه از فرودگاه بین‌المللی قشم
همکاری با اکو انتخاب نیست؛ مسیر راهبردی آینده منطقه است

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی