اعطای احکام اعضای شورای بسیج حوزه سازمان منطقه آزاد اروند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/60646
ساعت 11:14 دوشنبه 27 بهمن 1399
فرمانده حوزه بسیج منطقه آزاد اروند گفت: امیدواریم با تلاش و همت اعضای شورا،گام های موثری در اهداف بسیج برداریم.

به گزارش فرینا، سردار عبدالرضا قاسمی در نشست صمیمیانه اعطای احکام اعضای شورای بسیج حوزه سازمان منطقه آزاد اروند، اعضای این شورا را در رسیدن به اهداف بسیج بسیار فعال دانست و افزود: امیدواریم با تلاش و پشتکار بتوانیم آنچه که خواسته رهبر معظم انقلاب اسلامی در بحث اهداف بسیج است را به خوبی انجام دهیم.

وی با بیان اینکه این منطقه از ظرفیت بسیار مطلوبی در حوزه بسیج برخوردار است، اظهار داشت: تلاش خواهیم کرد در زمینه فعالیت های بسیج گام های موثری برداریم تا موفقیت ها به شکلی حاصل شود که جزو افتخارات منطقه قرار گیرد.

فرمانده حوزه بسیج منطقه آزاد اروند ضمن اشاره به وقفه فعالیت های این حوزه در بازه زمانی مشخص، تصریح کرد: حوزه بسیج منطقه آزاد اروند در مقطعی از یک سری فعالیت ها فاصله گرفت و با همت مسئولین این سازمان و انتخاب. مجموعه زحمت کش با سوابق درخشان در بحث شورا، فعالیت های بسیج مجددا از سر گرفته شد.

در پایان مراسم احکام اعضای شورای بسیج حوزه سازمان منطقه آزاد اروند با توجه به فعالیت هر کدام از آنها در این نهاد، تقدیمشان شد.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

بیستمین جشنواره ملی زیبایی اسب كاسپین در منطقه آزاد انزلی برگزار شد
بازدید دبیرشورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از منطقه ویژه زرندیه
آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی