صدور 25 مجوز کمیسیون ارزش افزوده در اروند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/60829
ساعت 12:20 چهارشنبه 13 اسفند 1399
معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارها ی سازمان منطقه آزاد اروند، گفت: در سال جاری 25 مجوز ارزش افزوده صادر شد.

به گزارش فرینا، سید علی موسوی افزود: با توجه به فعالیت بالای واحدهای صنعتی در منطقه آزاد اروند و پیگیری های انجام شده 25 مجوز کمیسیون ارزش افزوده واحدهای صنعتی مستقر در این منطقه صادر شد.

موسوی از منطقه آزاد اروند بعنوان پیشانی صنعت در مناطق آزاد کشور یاد کرد و اظهار داشت: این 25 مجوزهای کمیسیون ارزش افزوده در سال جاری برای واحدهای صنعتی مستقر در منطقه صادر شده است.

او بیان کرد: این تعداد مجوز صادر شده نسبت به سال گذشته که فقط 9 مجوز صادر شده بود رشد قابل توجه ای را نشان می دهد.

معاون سرمایه گذاری و توسعه کسب و کارهای سازمان منطقه آزاد اروند افزود: رشد صدور مجوز در منطقه آزاد اروند و تامین بخشی از نیازمندی های کشور نشان از فعال بودن واحدهای فعال در منطقه آزاد اروند است.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی