در جلسه کمیته راهبردی روش‌های تأمین منابع مالی مناطق آزاد:

استمرار در تحرک مناطق آزاد با تنوع‌بخشی به حوزه تأمین مالی میسر می‌شود

لینک کوتاه: freena.ir/detail/61139
ساعت 09:57 شنبه 4 ارديبهشت 1400
نخستین جلسه کمیته راهبردی روش‌های تأمین منابع مالی مناطق آزاد کشور به میزبانی منطقه آزاد قشم برگزار شد.

به گزارش فرینا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد قشم، نخستین جلسه کمیته راهبردی روش‌های تأمین منابع مالی مناطق آزاد کشور با حضور حمیدرضا مومنی، مشاور رییس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور، علی درویش پور رییس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، حسین گروسی، سرپرست سازمان منطقه آزاد اروند،  اعضای هیات مدیره و جمعی از معاونان و مدیران سازمان منطقه آزاد قشم به میزبانی این منطقه آزاد برگزار شد.
حمیدرضا مومنی، مشاور رییس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور با اشاره به چالش‌ها و نیازهای مناطق آزاد کشور بیان داشت: تأمین منابع یک موضوع مهم و مهم‌تر از آن توجه به مدیریت مصرف این منابع است.
وی بر تلاش‌های دبیرخانه برای اجرای اصلاحات جدی در قوانین مناطق آزاد تأکید کرد و گفت: ایجاد تغییر ساختاری در دو حوزه انفورماتیک و تأمین منابع مالی، موضوعاتی است که باید توسط مناطق آزاد مورد بازبینی قرار گیرد.
مومنی خواستار ارائه پیشنهادات مدیران عامل مناطق آزاد کشور در موضوع فرصت‌ها و مزیت‌های این مناطق شد و بر لزوم حرکت به سمت تولید در این جغرافیاهای خاص کشور تأکید کرد. 
مشاور رییس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور همچنین از برنامه‌ریزی برای ارزیابی مدیران عامل، اعضای هیات مدیره و معاونان سازمان‌های مناطق آزاد خبر داد و عنوان داشت: شاخص‌های این ارزیابی در بخش‌های مختلف و بر اساس توانایی‌ها و پیشرفت مناطق طراحی‌شده است.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی