دوره «آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی( HACCP)» برگزار شد

لینک کوتاه: freena.ir/detail/61908
ساعت 14:08 شنبه 26 تير 1400
دور آموزشی «آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی( HACCP)» بصورت مجازی در منطقه آزاد ارس برگزار شد.

به گزارش فرینا، این دوره آموزشی با همکاری مدیریت غذا و دارو و مدیریت فناوری اطلاعات این سازمان و در راستای توانمند سازی و بهبود سطح علمی کارشناسان و مسئولین فنی واحد‌های تولیدی سلامت محور منطقه آزاد ارس برای مدیران کنترل کیفی و تولید، مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی ـ  آشامیدنی، بهداشتی و سلامت محور مناطق آزاد و علاقمندان این حوزه توسط فریده محمودزاده کارشناس غذا و داروی ارس بصورت مجازی برگزار شد.

در این دوره آموزشی سرفصل هایی شامل آشنایی با تاریخچه اهمیت و جایگاه HACCP، هفت اصل اجرا و مراحل آن، تشکیل تیم HACCP و اقدام های اصلاحی و روش های تصدیق، آشنایی با پیش نیازهای استقرار و محیط تمیز و کثیف، رویه های کنترل حیوانات موذی، نکاتی در خصوص پسماندها، نحوه توصیف محصول، ترسیم نمودار جریان، نحوه شناسایی خطرات و آشنایی با مخاطرات میکروبی، شیمیایی و فیزیکی، مشخص کردن حدود بحرانی و...ارائه شد.

گفتنی است؛ در این دوره 83 نفر شرکت کردند که برای شرکت کنندگان در دوره گواهینامه معتبر صادر خواهد شد.

آخرین اخبار

توسعه همکاری‌های ورزشی در مناطق آزاد با محوریت ورزش قهرمانی و دیپلماسی ورزشی
بررسی آخرین وضعیت اجرایی راه‌اندازی بورس بین‌الملل در مناطق آزاد
توسعه اقتصادی بدون برنامه‌ریزی ممکن نیست؛ خلاقیت باید محور تصمیم‌ها باشد
ظرفیت‌های منطقه آزاد دوغارون فرصتی برای جذب سرمایه‌گذاری و توسعه شهرک صنعتی تایباد
حراست، دیده‌بان سلامت سازمان‌ها و تضمین‌کننده امنیت پایدار است

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
معماری حکمرانی مناطق آزاد ایران؛ نخبه محوری، توسعه گرایی و الگوی ملی پیشرفت
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها