برگزاری نمایشگاه صنایع دستی به مناسبت آزاد سازی خرمشهر

لینک کوتاه: freena.ir/detail/66663
ساعت 15:13 سه شنبه 2 خرداد 1402
مدیر توسعه گردشگری و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند از برپایی نمایشگاه صنایع دستی به مناسبت سوم خرداد؛ سالگرد آزاد سازی خرمشهر قهرمان خبر داد.

به گزارش فرینا، سید محمد سیدی ضمن اعلام این خبر، اظهار داشت: نمایشگاه صنایع دستی با همکاری اداره میراث فرهنگی و گردشگری و موزه دفاع مقدس خرمشهر تا تاریخ 3 خرداد ماه در محل بلوار ساحلی روبروی موزه دفاع مقدس خرمشهر، در حال برگزاری است.

سیدی، تصریح کرد: با توجه به استقبال مردم از این نمایشگاه امکان تمدید تا روز پنجشنبه نیز وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه نمایشگاه مذکور ششمین نمایشگاه صنایع دستی در سال جاری است، افزود: حصیر بافی، معرق، چرم دوزی، صنایع چوب، عروسک سازی، گلیم و فرش و… از جمله هنرهایی هستند که در این نمایشگاه از سوی هنرمندان عرضه می شود.

مدیر توسعه گردشگری و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند، تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه به مناسبت های مختلف ظرفیت خوبی برای حمایت از صنایع دستی، ایجاد رقابت بین هنرمندان منطقه و همچنین موجب رونق اقتصادی و شکوفایی این صنعت ارزشمند خواهد شد.

آخرین اخبار

نشست شورای ورزش دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برگزار شد
حضور فعال منطقه آزاد انزلی در نمایشگاه بین‌المللی «كیش اكسپو 2025» با تمركز بر معرفی فرصت‌های نوین سرمایه‌گذاری و صادرات
انتصاب مدیرعامل سازمان به عنوان رییس پدافند غیرعامل منطقه آزاد انزلی
مرز شلمچه؛ نقطه آغاز گسترش واردات و همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق
برگزاری آئین کلنگ‌زنی پروژه 357 میلیارد تومانی توسعه شبکه برق و روشنایی سایت صنعتی خرمشهر

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟