استقبال کم نظیر از غرفه منطقه آزاد اروند در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی سلیمانیه عراق

لینک کوتاه: freena.ir/detail/67424
ساعت 10:49 يکشنبه 29 مرداد 1402
مدیر توسعه صنایع دستی و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند از استقبال کم نظیر فعالان گردشگری، تجار و دیگر بازدیدکنندگان، از غرفه منطقه آزاد اروند در نمایشگاه بين‌المللی گردشگری و صنايع دستي سليمانيه عراق خبر داد.

به گزارش فرینا، سید محمد سیدی که به نمایندگی از سازمان منطقه آزاد اروند در این نمایشگاه حضور پیدا کرده ضمن اعلام خرسندی از استقبال کم نظیر بازدیدگنندگان از غرفه اروند، اظهار داشت: در این نمایشگاه توانستیم چندین تفاهمنامه در راستای جذب گردشگر با شرکت های خصوصی منعقد کنیم.

سیدی با اشاره به حضور در دو پنل تخصصی ارائه و معرفی بسته های سرمایه گذاری حوزه گردشگری مناطق آزاد در این نمایشگاه، خاطرنشان کرد: قطعا به زودی و پس از پایان نمایشگاه تلاش خواهیم کرد تا این تفاهمنامه ها هرچه سریع تر به مرحله اجرا برسد و شاهد توسعه در حوزه گردشگری منطقه آزاد اروند باشیم.

این نمایشگاه از 26 تا 29 مردادماه، با حضور کشورهای مختلف برگزار می‌شود و دبیرخانه شورایعالی و سازمان‌های مناطق آزاد ایران هم در این رویداد حضور فعال دارند.

پاویون اختصاصی مناطق آزاد ایران در این نمایشگاه باحضور مناطق آزاد هفتگانه فعال (ماکو،‌ ارس،‌ اروند،‌ قشم،‌ انزلی،‌ کیش و چابهار) با معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در این مناطق، پذیرای گردشگران و سرمایه‌گذاران است.

آخرین اخبار

موتور اقتصادی مناطق آزاد گرم شد؛ رشد 695 درصدی سرمایه گذاری خارجی جذب شده
بازدید هیات تجاری عراق از پاویون اختصاصی مناطق آزاد در نمایشگاه کیش اکسپو 2025
پاویون دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، محور مذاکرات سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در کیش اکسپو 2025
نشست تخصصی ظرفیت‌های مناطق آزاد در بازآفرینی شهری با محوریت منطقه آزاد ماکو برگزار شد
چابهار در آستانه جهش بزرگ توسعه؛ پروژه‌های راهبردی، نویدبخش دوره‌ای از شکوفایی بی‌سابقه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
نقش بی‌بدیل شلمچه در پیوند اقتصاد انرژی ایران و عراق
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟