منطقه آزاد ماکو؛ پل ارتباطی برای گسترش روابط تجاری با اروپا است

لینک کوتاه: freena.ir/detail/46917
ساعت 11:22 شنبه 23 تير 1397
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: منطقه آزاد ماکو پل ارتباطی خوبی برای تقویت و گسترش روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای همسایه و اروپا است.

به گزارش فرینا به نقل از ایکنا، سیدهادی بهادری نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در دیدار با مدیرعامل منطقه آزاد تجاری ماکو بیان کرد: برنامه های مدون، منسجم و چشم انداز توسعه گرا از مهمترین شاخص های راه پیش روی سازمان منطقه آزاد تجارز صنعتی ماکو است.
وی ادامه داد: منطقه آزاد ماکو پل ارتباطی خوبی برای تقویت و گسترش روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای همسایه است.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نگاه به منطقه آزاد تجاری صنعتی ماکو باید نگاهی توسعه گرا و رو به جلو باشد و در این راستا بهره مندی از نیروهای انسانی کار آمد و کار بلد در سازمان الزامی است.
وی در تشریح ویژگیهای مدیریت جدید سازمان منطقه آزاد ماکو افزود: برنامه های مدون، منسجم و چشم انداز توسعه گرا از مهمترین شاخص های راه پیش روی سازمان است.
بهادری راه رسیدن به توسعه همه جانبه را ورود جدی به بحثهای جدید و بروز با دنیای تکنولوژی عنوان کرد و تصریح نمود: بهره مندی از ظرفیتهای بخش خصوصی در دستور کار ویژه سازمان قرار گیرد.
وی با تاکید بر مشکلات و بحران مالی سازمان، عملکرد منطقه آزاد ماکو را در بستر سازی و زیرساختها با رشد خوب ارزبابی کرد.
بهادری توجه جدی سازمان منطقه آزاد ماکو به مبارزه با مفاسد سازمان یافته را لازم در جهت شفافیت در تصمیمات منطقه آزاد و توسعه آن عنوان کرد.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

آیین کلنگ زنی احداث مدرسه 4 کلاسه روستای وشنام مرید برگزار شد
دوغارون-چابهار؛ مسیر باز شدن قفل اقتصاد شرق ایران
شتاب‌گیری ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد در پی توافقات دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک جمهوری اسلامی ایران
تسریع در روند انتقال شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در بازار اوراسیا

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی