برگزاری رویداد تخصصی ایده های استارت آپی در منطقه آزاد اروند

لینک کوتاه: freena.ir/detail/54054
ساعت 09:37 شنبه 18 آبان 1398
رویداد تخصصی ایده های استارت آپی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در منطقه آزاد اروند برگزار شد.

به گزارش فرینا؛ مدیرتوسعه نواحی صنعتی سازمان منطقه آزاد اروند گفت : شرکت شهرک های صنعتی استان خوزستان، دانشگاه آزاد اسلامی آبادان و سازمان منطقه آزاد اروند بصورت مشارکتی این رویداد را برگزار کردند.

رضا صلبوخی هدف از انجام این رویداد تخصصی را ارائه ایده های داوطلبان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) با اولویت بخش صنعت دانست و افزود: سعی کردیم با این اقدام علاقه مندان کنند را به سمت معرفی و تجاری سازی ایده هایشان تشویق کنیم تا در سایه ی آن بخش صنعت هم منتفع شود .

صلبوخی خاطر نشان کرد: سازمان منطقه آزاد اروند ومدیریت توسعه نواحی صنعتی این سازمان اکنون در این مسیر گام برداشته است وبا انجام اولین رویداد قصد دارد در آینده نزدیک آن را توسعه دهد.

وی در پایان گفت: امیدواریم با همکاری شرکت شهرک های صنعتی خوزستان هدف گذاری کرده و با انجام کارهای پژوهشی بیشتر در حوزه های دیگر به غیر از فناوری اطلاعات و ارتباطات هم چنین رویدادهایی برگزار شود تا بتوانیم در حوزه صنعت و تجارت از آن بهره ببریم.

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

آخرین اخبار

ماکو به قطب نوظهور تولیدات دامی و باغی شمال‌غرب کشور تبدیل می‌شود
کشاورزی محور اصلی توسعه ماکو است
نشست راهبردی فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس در منطقه آزاد ماکو برگزار شد
بیستمین جشنواره ملی زیبایی اسب كاسپین در منطقه آزاد انزلی برگزار شد
بازدید دبیرشورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از منطقه ویژه زرندیه

یادداشت

اینچه‌برون؛ دروازه ایران به راه ابریشم و اوراسیا
مانیفست تازه دولت برای احیای مناطق آزاد
ارس؛ گذرگاه استراتژیک ایران به اوراسیا: فرصت ها و چشم اندازها
چرا ترامپ به دنبال بازآفرینی نظم نوین جهانی است؟
مناطق آزاد پایلوت هم پیوندی اقتصاد ملی و بین‌المللی