اخبار مناطق ويژه اقتصادي

مدیرعامل جدید سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس منصوب شد
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در حکمی، ایرج خرمدل را به عنوان مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس منصوب کرد.
راه‌اندازی خط تولید کامیون کشنده در منطقه ویژه اقتصادی شیراز
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس گفت: «با پیگیری‌های انجام‌شده و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، به‌زودی شاهد افتتاح و آغاز فعالیت خط تولید کامیون کشنده در منطقه ویژه اقتصادی شیراز خواهیم بود.»
با بهره‌گیری از ظرفیت منطقه ویژه اقتصادی؛ گرمسار به قطب صنعتی ایران تبدیل می‌شود
فرماندار گرمسار گفت: این شهرستان با بهره‌گیری از ظرفیت منطقه ویژه اقتصادی گرمسار به قطب صنعتی ایران تبدیل می‌شود.
لزوم جذب سرمایه‌گذار در منطقه ویژه اقتصادی گرمسار
معاون سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با تأکید بر لزوم جذب سرمایه‌گذار به منطقه ویژه اقتصادی گرمسار گفت: این شهرستان ظرفیت ایجاد ثروت و توسعه اقتصادی را دارد.
برگزاری جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با حضور استاندار فارس
سیصد و چهل و یکمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با حضور رحیمی استاندار فارس و رؤسای دستگاه های اجرایی عضو کارگروه در منطقه ویژه اقتصادی شیراز برگزار شد.
وضعیت تسهیلات شرکت شایان دیزل صنعت پارس منطقه ویژه اقتصادی شیراز بررسی شد
نمایندگان منتخب مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی، معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس و هیئت همراه،به منظور بررسی وضعیت تسهیلات شرکت شایان دیزل صنعت پارس از منطقه ویژه اقتصادی شیراز بازدید کردند.
تکمیل دو پروژه فاز سوم پایانه کانتینری و اسکله های نفتی؛ اهداف اصلی سال جهش تولید در بندر شهید رجایی
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، تکمیل دو پروژه فاز سوم پایانه کانتینری و اسکله های نفتی را به عنوان اهداف اصلی سال جهش تولید در بندر شهید رجایی اعلام کرد.
کرمانشاه قطب پتروشیمی می‌شود
صنایع انرژی‌بر، کلید توسعه سواحل جنوب
ایران با در اختیار داشتن بخش مهمی از ذخایر نفت و گاز جهان (جایگاه نخست در مجموع ذخایر هیدروکربوری نفت و گاز جهان)، از جایگاه مهمی در تامین انرژی دنیا برخوردار است. سیاست‌های کلان اقتصادی کشور بر بهره‌برداری بهینه از منابع انرژی تاکید دارد؛ این تاکید بر مبنای نقش بنیادی منابع نفت و گاز در تامین انرژی مورد نیاز بخش‌های مختلف تولیدی و درآمد ارزی کشور است.
1261 - 1272 of 8539